Dobrodošli!

Dobrodošli na internet prezentaciju spd "Borocki" iz Bačke Palanke. Ovde možete naći informacije i slike o našim proizvodima, uslugama, kao i objektima na kojima smo radili.


PVC i aluminijumska stolarija

Želite da investirate u Vašu kuću?

Bitan Vam je dizajn, komforno stanovanje i smanjenje troškova pomoću adekvatne toplotne izolacije, prozori i vrata Rehau i Elvial profila su rešenje za Vas.

Rehau i Elvial profili brinu za udobnost Vašeg doma. Veoma su laki za održavanje.

Okovi koji se koriste za izradu građevinske PVC i Al stolarije su od nemačkog proizvođača GU BKS koji pored izuzetne trajnosti obezbeđuje i visok stepen protivprovalne zaštite.

PVC i Al stolarija obezbeđuje Vašem domu odličnu toplotna, zvučna i protivprovalna zaštita prozora i vrata.

PVC stolarija

PVC stolariju izrađujemo od Rehau profila nemačkog proizvođača, korišćenjem sledećih sistema:

REHAU Basic-Design

REHAU Basic-Design

Ekonomično rešenje sistemske dubine 60 mm za standardne zahteve

Osnovni sistem sa 3 komore i sistemskom dubinom 60 mm prikladan je za primenu kod standardnih zahteva u odnosu na toplotnu izolaciju i dizajn.

REHAU Thermo-Design

REHAU Thermo-Design

Klasičan sistem sistemske dubine 60 mm

Sistem sa 4 komore sistemske dubine 60 mm prikladan je za područja primene sa nižim zahtevima u odnosu na toplotnu izolaciju. Bogat program profila nudi brojne mogućnosti kombinovanja.

REHAU Brillant-Design

REHAU Brillant-Design

Sistem orijentisan na zahteve dizajna, sistemske dubine 70 i 80 mm, za luksuznu stambenu gradnju

Sistem REHAU Brillant-Design je kombinacija dobre toplotne izolacije i atraktivnog dizajna. Svejedno da li se radi o sistemu sistemske dubine od 70 mm, sa 5 vazdušnih komora, ili dubine od 80 mm sa 6 komora, sistem sa naležućim dihtungom uvek zadovoljava standarde niske energetske potrošnje. Atraktivan dizajn postignut je zaobljenim ili zakošenim oblikom krila i štokova.

 

REHAU Clima-Design

REHAU Clima-Design

Sertifikovani sistem sistemske dubine 120 mm za pasivne kuće

Kombinacija sistemske dubine od 120 mm i veoma dobra toplotna izolacija komora čini sistem REHAU Clima-Design sertifikovan za primenu u pasivnim kućama. Specifičnost ovog sistema ogleda se u obliku štoka prozora. Uz udovoljavanje najvišim zahtevima za izolacijom postigli smo uobičajeni izgled tradicionalnog prozora.

Sistem ulaznih vrata REHAU Brillant-Design

Sistem ulaznih vrata REHAU Brillant-Design za pasivne kuće

Prvi sertifikovani PVC-sistem ulaznih vrata za pasivne kuće

REHAU kao inovativno preduzeće uspelo je da prvo ponudi ulazna vrata od PVC-profila koja su ujedno sertifikovana kao komponente namenjene pasivnim objektima. Time je arhitektama i investitorima omogućena nova stvaralačka sloboda u izgradnji pasivnih kuća, i to bez zapostavljanja funkcionalnih činioca kao što je toplotna izolacija.

Aluminijumska stolarija

Aluminijumsku stolariju izrađujemo od grčkog proizvođača Elvial.

Koristimo profile sa i bez termoprekida u standardnim bojama – beloj, smeđoj i sivoj, kao i drugim bojama po želji kupca.

ELVIAL - Aluminijumski profili

ELVIAL - Aluminijumski profili

 

ELVIAL - Aluminijumski profili

ELVIAL - Aluminijumski profili

 

 

Ukoliko se odlučite za PVC ili Aluminijumsku stolariju, dobijate besplatnu ponudu, pri čemu naša ekipa uzima mere na samom objektu.

 

Pogledajte stranicu sa referencama

ˆ idi na vrh strane | PVC i AL program · Behaton · Prodavnica · Građevina | Kontakt | "Borocki" na 988.bap.rs - Poslovni imenik opštine Bačka Palanka